fbpx

Du kan sagtens forny gamle møbler på en let og billig måde, hvis du er blevet lidt træt af udseendet på dem. Så i stedet for at købe nyt, kan du være med til at påvirke vores købe kultur i en positiv retning eks. ved at forny gamle møbler. Og så er det også super tilfredstillende når man har lavet om og genbrugt noget i indretningen. Så får møblerne en længere levetid og du spare penge.

I weekenden gik jeg i gang med at give mit gamle tv møbel en makeover. Jeg har haft møblet med siden jeg er flyttet hjemmefra i en hvid farve. Jeg var blevet ret træt af at se på den og havde også overvejet at købe nyt. Men jeg valgte i stedet at give den en makeover og jeg er virkelig tilfreds med resultatet.

Læs også: DIY lav dine egne simple og minimalistiske opslagstavler

tv møbel

SÅDAN KAN DU FORNY GAMLE MØBLER

Maling! Det er simpelthen det der skal til, for at du let kan få en ny dine gamle møbler. Der findes selvfølgelig også andre måder du kan gøre det på f.eks. Ved at skifte greb, beklæde møblet med fliser, om polstring eller bruge tapet – alt efter hvilket møbel der er tale om. Men her har jeg brugt maling og tidligere skiftede jeg grebene ud med disse runde marmorkugler.

TING DU SKAL HUSKE NÅR DU MALER GAMLE MØBLER
– Vask møblet grundigt
– Slib overfladerne med sandpapir – så hænger malingen bedre fast
– Grund evt. først alt efter hvor mørk det gamle møbel er og hvor lys den nye maling er. Hvis møblet ikke er af træ (melamin, gummitræ osv.) Skal du bruge en hæfte grunder, ellers kan den almindelig maling ikke hænge fast.
– For at opnå den bedste finish, mal møblet mindst to gange.
– Lad maling tørre og hæfte i et døgn inden du begynder at bruge den.

Læs også: DIY sådan laver du din egen evighedsbuket

Fornyelse af gamle møbler
forny gamle møbler
diy forny tv møbel

Er det ikke blevet fint? Jeg elsker hvordan grebende nu træder mere frem og kommer til sin ret.

Har du brug for hjælp til at få indrettet dit hjem på nyt, eller få ideer til hvordan du kan forny gamle møbler? Så er du altid velkommen til at skrive eller ringe til en uforpligtende samtale – c@decorstudio.dk // 41678476
Husk også at følge med på instagram – decorstudio.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top