fbpx

Vi er midt i maj og solen skinner så fint i dag. Vi har allerede haft en del solskinsdage, og snart står sommeren for døren. Derfor er det også tid til at indrette uderum, terrassen og hyggekrogen. Måske du allerede har været i gang, måske du ikke er startet endnu eller måske du lige mangler det sidste for at få det helt perfekt.

Jeg har fundet lidt inspiration til at indrette uderum, terrassen osv. Og fundet de ting, som du vil få glæde af i uderummet i år. Så kom i sommerstemning og find sandalerne frem. Nu skal vi igang med at indrette uderum.

1 // 2 // 3 // 4 // 5

Er du vild med den nordiske boheme indretningsstil? Så læs med her: Indretningsstil: nordisk boheme

KØB IND TIL AT INDRETTE UDERUM

NOGLE AF LINKSNE INDEHOLDER AFFILIATE/REKLAME LINKS
Greenify – Violin figen
Ferm Living – Plantekasse
Bloomingville – Sofabord
Cane-Line – Lounge sofa
Broste Copenhagen – pude
Studio Feder – Pude
Skargaarden Djurö – Stol
Haral Nyborg – Lysekæde
HAY – Tæppe
House Doctor – Bålfad
HAY – Vandkande
Blomus – Krukker

Vi har to terrasser her hjemme, den ene bruger vi, som spiseområde, den anden som et lounge område. Derudover har vi en hyggelig lille sø lige før den ene af terrasserne. Det er simpelthen så hyggeligt. Jeg elsker vores have, og jeg kan altid gøre mere ved vores uderum. Så det med at komme helt i mål, vil jeg ikke sige at vi er endnu. Men vi er i hvert fald godt på vej.

Jeg kunne godt tænke mig nogle flere krukker der hænger på vores hegn, og nogle lyskæder rundt omkring. Derudover kunne der godt trænge til lidt flere bløde ting. Så på et eller andet tidspunkt, skal jeg nok vise det frem her på bloggen. Men indtil da, har du lidt inspiration til at indrette uderum.

Mangler du inspiration til hvordan du kan bruge kurve i indretningen? Så læs med i dette indlæg: 6 måder du kan bruge kurve i indretningen

MANGLER DU HJÆLP TIL AT INDRETTE DIT UDERUM?

Skal du have hjælp til at indrette din terrasse eller andre uderum, så det bliver så hyggeligt som du drømmer om? Så hjælper jeg dig gerne i mål. Jeg giver 20 % på mine indretningspakker plus efterfølgende timepris, hvis det bliver nødvendigt. Du kan få 20% rabat i hele maj. Så slå til nu og så får vi skabt et smukt og hyggeligt uderum. Brug koden “20imaj” enten over mail eller mobil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top