fbpx

I februar fik jeg en design opgave fra Dan Modul i at designe inventar og lave 3D tegninger til en kommende børnebutik – Stokværk Kids. Sammen udviklede vi display moduler/pyramide møblerne som skulle anvendes i butikken og ellers fik jeg fri leg til at skabe en hyggelig og inspirerende børnebutik. Det er en design opgave som denne, der gør at jeg elsker at være selvstændig. Hvor man først kan være kreativ og det så dernæst bliver til en realitet og man kan se det i virkeligheden. Det må være en af de helt store drivkræfter hos mange designere.

Vil du se flere af de opgaver jeg har lavet, så tag et kig i mit portfolio.

Design opgave

MIN DESIGN OPGAVE

Opgaven lød på at designe inventar til opbevaring, display moduler samt en smart måde hvor på de hurtigt kunne lave om og ændre udtryk – noget af inventaret arbejde Dan Modul og jeg på sammen andet sad jeg selv med. Derudover skulle inventaret og selve indretningen af butikken tegnes op i 3D. Til det blev resultatet: Reoler i forskellige størrelser, display moduler/pyramider og pegboard vægge. Du kan se lidt af mine 3D tegninger længere nede i indlægget. (Lige for at understrege, har jeg ikke været med til at indrette og style)

Retail Design
Design opgave
Børnebutik
Design af inventar
Retail Design
Hyggekrog
Design af inventar
Design af inventar

Er det ikke bare blevet hyggeligt? Stokværk valgte at tone nogle af farverne ned, som de først havde valgt. (På pegboards væggene og modulerne) Det giver et meget mere roligt udtryk til alle de mange farver og former som bamserne og legetøjet har. Hvilket var en af mine bekymringer da jeg tegnede butikken, med de mange farver. Jeg er vild med resultatet og skal helt sikkert se det i virkeligheden, en gang når jeg lige kommer forbi. Billederne her er taget af Dan Modul.

Indretning af Stokværk
3D tegninger for stokværk

SKAL DU HAVE HJÆLP?

Skal du åbne en butik, på messe eller vil du gerne have redesignet dit udtryk? Så kan jeg hjælpe dig i mål. Jeg udvikler dit kommende koncept lige efter dine ønsker og så det passer til dit brand. Ingen opgave er for stor eller for lille – kontakt mig til en uforpligtende samtale på 41678476 eller skriv til c@decorstudio.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top