fbpx

Er din bolig klar til salg? Skal du have solgt dit hus eller lejlighed og vil du gerne at det går lidt hurtigt? Hvordan sikre du dig så at din bolig er klar til salg? Det kan nogle gange være svært at se, når man er vant til selv at bo i huset eller lejligheden, hvad det lige er der skal gøres.

Inden jeg blev selvstændig, var jeg stylist hos Bloomingville. Her brugte jeg i nogle perioder mange timer på at kigge salgsopstillinger igennem, for at finde lokations til næste foto session. Og det jeg nogle gange så på billederne var til at krybe tæer over. En stor opvask på køkkenbordet, vasketøj på gulvet og bare en masse rod generelt. Det hjælper ikke lige frem på at få huset solgt hurtigere. Det er bare ikke alle der kan se bort fra de her ting og vælger derfor huset fra med det samme.

Det allerbedste tip til at hjælpe dig og gøre din bolig klar til salg og dermed hurtigere blive solgt er: RENGØRING. Det koster dig ikke noget og er bare altafgørende. For mange giver det nok sig selv, men alligevel vil jeg lige nævne det.

Læs også: Indretning privat

Er din bolig klar til salg

SKAL JEG HJÆLPE DIG I MÅL OG GØRE DIN BOLIG KLAR TIL SALG?

Som jeg nævnte i status på første måned som selvstændig, er jeg ved at sætte et samarbejde op med et par ejendomsmæglere i Herning. Så derfor vil jeg i fremtiden også gå lidt mere i dybden med det her emne. Jeg har lidt forskellige ideer til at hjælpe dig i mål, med at få din bolig klar til salg.

Men først og fremmest vil jeg tilbyde at hjælpe dig og din familie med at få jeres bolig solgt. Og det behøver ikke kun være i Herning, jeg løser opgaver i hele landet.

1,5 – 2 timers klar til salg vejledning

Hvordan kan hjemmet opfriskes og indrettes, for at skabe blikfang på billeder og når købere kommer til fremvisning

1.500 kr. inkl. moms.

4 – 6 timers oprydningshjælp inkl. let vejledning

Få vejledning og hjælp til at skabe overblik i hjemmet og derved give køber flere muligheder for at se sig selv i boligen

3.500 kr. inkl. moms.

8 timers indretning inkl. let vejledning og let oprydning

Her anvendes de møbler der allerede er i hjemmet til at indrette på ny, så der bliver skabt overblik, helhed og virker indbydende for køber. Skal der tilkøbes møbler eller andet betaler sælger af huset.

5.000 kr. inkl. moms.

KØRSEL: De første 20 km. er inkl. i prisen, derefter tages 3 kr. pr. kørt km. fra Decor Studios adresse.

Skal du have hjælp udover disse pakker eller har et specifikt ønske? Så finder vi en løsning på det. Send en mail til c@decorstudio.dk eller ring til 41678476.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top