fbpx

Nok er blomster dekorationer og blomster skyer ikke lige frem en helt ny trend. Jeg snakker dog ikke om helt almindelige blomster dekorationer og måske du tænker hvad en blomster sky lige er? Jo det er egentligt bare en blomster dekoration der hænger i luften og minder om en sky.

De her dekorationer er altså ret seje og egentligt bare super flotte. Man får da helt lyst til at lave blomster skyer selv, som kan hænge over spisebordet. Eller bruge dem som dekoration i butikker. Det ville da være et vildt smukt blikfang at have hængende der i ens butik. Tænker at hvis jeg får muligheden så vil jeg lave et par blomster skyer til udstillings dekoration i butikker. Så hvis du eller nogen du kender mangler nyt blikfang i en butik, så sig gerne til og jeg kommer straks og laver en blomster sky, eller hvad der nu lige passer til din butik.

Læs også: Et tip til hvordan du får dine friske blomster til at holde længere

100 layer cake // 100 layer cake // Our food stories // Once wed // Mary Lennox // Pinterest // Hana Snow

ET PROJEKT

Jeg har et projekt her i denne måned, hvor vi skal lave nogle blomster skyer og dekorationer, og derefter tage nogle billeder af det. Nu ved jeg jo ikke endnu hvordan de ser ud, men tænker det bliver nogle flotte billeder. Hvis det gør det, så er det selvfølgelig noget jeg viser her på bloggen.

Personligt er jeg meget vild med de tørrede blomster lige fortiden. Og især dem som stadig har noget farve i sig. Ligesom på det første billede, dog er jeg godt klar over, at noget af det nok også er kemisk fremstillet. Men det er nu stadig vildt flot.

Læs også: Hverdagsmagi til din bolig – et vandingstip til dine planter

Hvad tænker du om de her blomster dekorationer og skyer?

5 thoughts on “BLOMSTER DEKORATIONER OG BLOMSTER SKYER

  1. Hej Filiz
   Det var en god ide. Jeg vil gerne lave et indlæg med DIY blomstersky på et tidspunkt.
   Det er egentligt ikke noget jeg laver. Men vil da gerne lave en til dig. Hvor bor du henne? Da den jo ikke kan sendes. Pris kommer nok meget an på hvilke blomster og materialer du kunne tænke dig.

 1. Hej! Kommer der snart et indlæg med et DIY sky? Hvad vil en sky koste lidt ala anden sidste billede? I en del mindre? Måske halvdelen og hvis ikke mindre

  1. Hej Stine. Jeg tænker at der kommer et indlæg med en blomster sky i foråret. Prisen ved jeg ikke, da det er ikke noget jeg normalt gør. Så er det ved jeg først når jeg skal lave skyen. Ha en god dag.:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top