fbpx

I fredags havde jeg en skøn inspirations dag, hvor jeg tog ud for at kigge på en masse skønne interiør butikker i Aarhus. Som bolignørd kan det nogle gange være svært at finde ud af hvor man skal tage hen, for at finde inspiration. Derfor tænkte jeg at et indlæg som dette ville falde i god jord hos dig, så du ved hvor du kan tage hen for at købe en masse lækkert interiør, men også bare for at få inspiration til hjemmet. Nogle gange er det rart at komme ud og se hvordan andre mennesker har været kreative med interiør.

Inspiration til interiørbutikker

WARM NORDIC

Farverige møbler
warm nordic

Læs også: 5 indretnings myter – sådan forholder du dig til dem

En af de første interiør butikker i Aarhus jeg tog til var Warm Nordic. Det var ikke en butik jeg havde planlagt at tage til, og vidste egentlig heller ikke at den var i Aarhus. Så det var en god overraskelse, da jeg lige komme forbi den. Der er gjort rigtig meget ud af indretningen i butikken, så selvom du ikke er på udkig efter at købe nye møbler, kan du få rigtig meget inspiration til indretning af dit hjem i denne butik. Warm Nordic har rigtig mange fine møbler og jeg er især vild med spisebordet med sildebensfliser. Den ville jeg gerne eje en dag.

Warm Nordic
M.P. Bruuns Gade 46
8000 Aarhus C

LES COULISSES

interiør butik med nyt og gammelt
7 interiør butikker i Aarhus

En interiørbutik jeg har fulgt på Instagram i noget tid er Les Coulisses. Siden jeg opdagede den på Instagram har jeg gerne ville besøge butikken, da den simpelthen ser så flot og inspirerende ud. Og den levede op til forventningerne, med mange smukke unikke produkter, både nyt og vintage. Jeg har forelsket mig i væglampen på det første billede. Tænker den kunne være flot i stuen, når jeg på et tidspunkt har råd til at købe den.

Les Coulisses
Hans Broges Gade 12, st. tv
8000 Aarhus C

NØRR & LEO STUDIO

nørr og leo studio
nørr og leo

Læs også: Eventyrlig højdepunker fra Formland aw19

En butik jeg ikke havde planlagt at skulle ind i var Nørr & Leo. Jeg kom gående forbi og synes at butikken så spændende ud, så derfor tog jeg et smut ind forbi. Og den skuffede ikke, butikken er super fint indrettet med en masse flotte farver på alle overflader, selvfølgelig fra File Under Pop. Væggene er fyldt med en masse skønne værker, borde og reoler er fyldt med lækkert keramik, glas og bøger. Helt klart et besøg værd.

Nørr & Leo Studio
Park alle 7, st. th. 
8000 Aarhus C

PAUSTIAN

Inspiration til interiørbutikker
paustian

Er du vild med design og gerne vil have det meste samlet et sted, så er det Paustian du skal besøge. Paustian er fyldt med en masse designermøbler og har også en livsstilsafdeling. Dog må jeg indrømme at jeg synes ikke indretningen er helt i top. Da de har så mange lækre møbler og produkter kunne de godt have gjort lidt mere ud af det. Men om ikke andet kan du se en masse lækre produkter.

Paustian
Lilletorv 2
8000 Aarhus

NOVA MØBLER

nova møbler
interiør butikker

Læs også: Efterårets interiør trends – farverige glas, unika keramik og kulørte stearinlys

Efter Paustian tog jeg smutte forbi Nova møbler. Jeg har fulgt med på deres Instagram i noget tid, mest fordi at Ditte fra ditteblog, har snakket om den et par gange og arbejde der. Det er en fin lille butik, og jeg er især vild med den gule sofa og billederne over.

Nova møbler
Guldsmedgade 25 
8000 Århus C

BALSALEN

balsalen
7 interiør butikker i Aarhus

Balsalen har den fineste lille gård, fyldt med en masse skønne produkter. Butikken har en masse små fine kroge, og man får sådan en hyggelig stemning når man går rundt derinde. Der ud over har butikken en sød lille butiks hund, som for mig gør det hele besøget værd. Ud over de fine produkter selvfølgelig.

Balsalen
Frederiksgade 12-14
8000 Aarhus

DECORATE

interiør butikker
7 interiør butikker i Aarhus

Læs også: 10 interiør trends fra 3 days of design

Det sidste stop på min interiør butikker i aarhus tur, var Decorate. Her kan du finde alle de gængse mærker, og så er det et oplagt sted at købe gaver og lignende. Men jeg må ærligt indrømme, at jeg synes indretningen ikke var særlig inspirerende. Så her er det mest på grund af de produkter man kan få i butikken.

Decorate
Jægergårdsgade 100
8000 Aarhus C

TIL DIG DER GERNE VIL HAVE HJÆLP TIL INDRETNING
Jeg hjælper dig gerne i mål, så du får dit drømme hjem. Og selvfølgelig til en rigtig god pris. Alle opgaver er unikke og derfor tilpasser jeg også prisen til dit projekt. Du kan læse mere under indretning privat eller kontakte mig på c@decorstudio.dk – 41678476

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top