fbpx

Påsken er lige for døren og det betyder påskefrokost. Dertil har jeg fundet nogle fine ideer til påske borddækning. Det er jo lidt som om en påskefrokost (og bare sammenkomster generelt) bliver liiidt mere hyggelig, når bordet er pænt dækket. Eller er det bare mig?

Så mangler du inspiration til årets påskebord, så er du kommet det rette sted hen. Lidt ligesom til jul, hvor jeg ikke er så meget til alle de røde nisser, så er jeg heller ikke så meget til gule kyllinger og alt det der. Så dette års påske borddækning bliver nordisk og simpel med naturlige elementer.

TO IDEER TIL KANIN SERVIETTER

Påske borddækning
Påske serviet

My scandinavian home // Stylizimo blog

Har du stofservietter er det oplagt at lave en serviet kanin. Se bare lige hvor fine de er og så er det jo super let. På stylizimos blog kan du finde en video til at lave den sidste kanin.

Læs også: 7 tips til at få små rum til at virke større

TO IDEER TIL TALLERKNEN

Borddækning påske
Borddækning

Lovenordic // Elisabeth Heier

Jeg er ret vild med ideen om at bruge små æggebakker til en pæn påske borddækning. I den sammenhæng ovenfor er det i hvert fald ret pænt. En anden let ide er også at lave en rede på tallerknen af en serviet eller andet du kan komme i tanke om og så med et æg i midten. Simpelt og pænt.

Læs også: 12 gode styling props til billeder

ET ÆGGEBÆGER OG EN SKÅL MED ÆG

Æggebæger påske
Påske

Monsters Circus// Nordic Day

Æggebægeret er så fin og lavet af rattan. En pæn og stilfuld løsning, hvis du er træt af de almindelige i porcelæn eller plastic.

En super fin ide, hvis du gerne vil involvere børnene i noget kreativt til påske. Kog nogle æg og lad dem tegne på skallen, put dem derefter i en skål så alle ved bordet kan nyde synet af dem. Set ser super fint ud og så er det en billig aktivitet.

EN TIL MAVEN

Påske kager

Sprinkel bakes

Se lige de her fine påskekager. Er de ikke fine? Jeg er sikker på at de vil være et hit, både hos børn og voksne. Find opskriften på linket ovenfor.

Læs også: 5 trends lige nu – noget om rispapirslamper, farverige blomster og streger

Skal du have påskefrokost og dermed dække påskebordet?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top