fbpx

Indlægget indeholder affiliate/reklame links.

I går aftes da jeg sad på Instagram, kom jeg til at tænke over at der er meget fokus på 5 trends lige nu. Nogle har været i lidt længere tid, nogle er kommet her inden for den sidste uges tid. Så derfor vil jeg gerne dele de her 5 trends med dig. Både fordi jeg selv synes det er sjovt at følge med i, men også fordi jeg tænker det kunne være interessant for dig at læse om.

orange, fersken, nude og støvede farver

DE FEM TRENDS DER ER I FOKUS LIGE NU

RISPAPIRLAMPER
I de sidste par uger har jeg lagt mærke til de her fine rispapirlamper. Jeg kan selv huske dem fra børneværelset da jeg var lille. Men nu synes jeg de kan så meget mere end bare til at børneværelse. Og så er de jo virkelig billige også selvom de kommer fra et brand. Så det jo ren win-win.
Rund rispapirlampe fra SilvanAflang rispapirlampe fra House DoctorDe fås også fra HAY.

FARVERIGE BRUDESLØR
Hvis du ikke har spottet de smukke farverige brudeslør, så tænker jeg det er fordi du ikke er på instagram. For efterhånden er det allemandseje. Oprindeligt er det takket være Stalks and roots, som sælger de her fine blomster. Så de har selvfølgelig også fået en masse hype, fuldt fortjent. Jeg elsker dem stadig, men er alligevel også begyndt at blive lidt træt af at alle skal have dem. Men sådan er det jo ofte med trends.

ORANGE, NUDE, SAND OG JORDFARVER
Der er egentligt mange farver i spil på de sociale medier lige nu og egentligt er der bare knald på farverne. Men jeg synes de orange, nude, sand og jordfarver som er meget i fokus. Det kan også være at det meget er dem jeg ser, fordi bare synes de er så flotte. Jeg skal til at male køkkenet i en farve der minder om den støvede fersken farve nedenunder.
Farverne er fra Jotun.

KUNSTPLAKATER
Plakater er altid et hit og i løbet af det sidste halvår, har vi været vilde med kunstplakater og stregtegninger. De hitter stadig og jeg er fan. Især fordi der er så mange forskellige og det ikke er de samme der er i fokus hele tiden. Derfor er der så mange muligheder for at vælge noget unikt. Derudover må plakaterne også gerne være skæve og helt anderledes end hvad vi er vant til.
Plakat Hein studioPlakat Paper collectiveHenri Matisse plakat

KLINKEMØBLER
De her fine fine møbler kan købes hos inBloom eller også kan du lave dem selv. Det er der flere som har givet sig i kast med. Jeg er især vild med det her guleskrivebord, som er vist nedenfor. Billedet er lånt fra inBloom’s instagram og @jannen86 (instagram profil). Når jeg ser noget så pænt, går jeg altid selv og overvejer om jeg kan have plads til sådan et klinkemøbel et sted. Meeen huset er godt fyldt op lige pt.

Læs også: SS19 FARVETRENDS

rislamper, kunstplakater, farverige blomster

Det var de 5 trends der er i fokus lige nu. Har du lagt mærke til andre trends på de sociale medier? Og husker du forresten af følge med på min instagram? Jeg håber vi ses derinde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top