fbpx

Findes der noget skønnere end sommerferie? Måske et par indretningsideer, som du kan få sommeren til at gå med? Det kan selvfølgelig også være, at du bare vil holde fri, og have lidt godt at læse i imens. I hvert fald har jeg samlet lidt forskellige indretningsideer, som jeg håber du får lyst til at gå i kast med.

DIY – EVIGHEDSBUKET

Indretningsideer du kan få sommeren til at gå med

De fine evighedsbukket er, at se over det hele på instagram især. Og du kan altså sagtens selv lave dem. Det eneste det kræver er nogle blomster og godt med tid. Læs mere om det lige her: DIY sådan laver du din egen evighedsbuket. Det er ikke et af de største indretningsideer, men måske det er lige til at overskue, nu når du alligevel skal slappe af og nyde ferie.

GEMME DINE GRIMME LEDNINGER VÆK

Måder du kan bruge kurve i indretningen på

Ledninger er bare ikke noget at råbe hurra for, når det gælder en pæn indretning. De kan nogle gange være svære at gemme væk, og så er det altså bare grimme. Til det har jeg et super smart tip, du kan læse om lige her: Tip til at skjule ledninger.

DIY – MAL DINE EGNE BILLEDER MED AKVARELMALING

DIY billeder med akvarelmaling

Er det kun mig, som elsker at lave ting selv og så bruge det i indretningen bag efter? Neeej mon dog. Der er bare noget yderst tilfredsstillende ved selv at have lavet noget, især når det så bliver godt. Jeg deler en guide til hvordan du let kan male, dine egne billeder med akvarel maling.

BLIV EN MESTER TIL AT PASSE DINE PLANTER

Gratis ebog om planter

Grønne planter i indretningen er i dag et must. Men det er ikke altid lige let at passe dem. Men du kan altså sagtens lære det, og lad mig hjælpe dig lidt på vej. Du kan nemlig få min ebog om planter helt gratis. Du kan læse mere om den og få den lige her: Gratis ebog pasningsguide til 8 populære planter.

HOLD EN SKØN SOMMERFEST PÅ ET MINDRE BUDGET

indretningsideer til sommerfest

Hvad er en skøn sommer uden en sommerfest? Det er blevet en tradition, at vi holder en hvert år og vi glæder os til det hver gang. Derfor har jeg samlet mine bedste tips, ideer og DIYs i et indlæg om at holde en fantastisk sommerfest på budget. Derudover deler jeg også min tjekliste, så du husker alt til festen.

Jeg håber du har en skøn sommer og at du kan bruge nogle af mine indretningsideer. Nu vil jeg vende tilbage til mit lille ferie paradis. Og når ja, husk at følge med på instagram, der deler jeg dagligt ud af en masse bolig inspiration. @decorstudiodk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top