fbpx

Torsdag og fredag i sidste uge var jeg i København for at se en masse spændende interiør trends fra 3 days of design. Mange af de store brands holdte åbent for alle som havde lyst til at besøge dem til det årlige event. Det kom selvfølgelig også en del presse, stylister og designere for at besøge dem og få inspiration. Jeg elsker at gå rundt og se de lækre møbler, blive inspireret og spotte trends. Det er også en vigtig del af mit arbejde som boligstylist og interiør blogger, at holde mig opdateret på interiør trends og nyheder.

3 days of design

EVENTYRLIGE VIBES

interiør trends og nyheder
Eventyrlige vibes
Eventyrlig stemning hos montana

Hos Fritz Hansen og Montana var der tryk på farverne og den eventyrlige stemning. Det var ikke kun her at de eventyrlige vibes blev vist, men her de var mest tydelige. Hos Louise Roe – The Gallery var der en naturlig og eventyrlig stemning, dog på en anden måde end de to ovenstående. Her var de mange planter med til at sætte stemningen. Dog virker det også til at Louise Roe har ville bringe bæredygtighed og naturen ind i butikken.

Louise roe the gallery

Er du vild med planter så kan du få min gratis ebog til en planteguide over 8 populære planter

TRANSPARENTE GARDINER

interiør trends og nyheder fra 3 days of design
Transparente gardiner

Flere steder blev der brugt transparente gardiner og ikke bare de lette hvide som vi kender dem. Men et plastik agtigt stof, med små huller i. Det var super cool. Gardinerne er her set hos Muuto, som forresten havde et super fint showroom.

Læs også: Det unikke hjem i fremgang

WIENERFLET

Wienerflet
Afdækning med wienerflet

Wienerflet er jo ikke nyt, men blev alligevel ikke så populært som ventet for et års tid tilbage. Jeg spår det en solid fremtid, dog ikke en trend som vil komme langt frem i søgelyset, som messing eller marmor, men jeg tror godt at den kunne have en længere levetid. Jeg er især vild med denne afskærmning af wienerflet hos Studio x Viaduct. Den giver tilpas afskærmning, samtidig med at det er utroligt smukt. Stolene i wienerflet er fra Louise Roe.

MINIMALISTISKE TENDENSER

Minimalistiske tendenser
Minimalistiske tendenser
interiør trends og nyheder

Hos flere af de store brands, så man også interiør trends og tendenser til den minimalistiske stil. Der var ikke en masse farver over det hele eller opmærksomheds krævende elementer. Her var det møblerne som var i fokus og som skabte rummet. Selvom jeg personligt elsker den farverige stil, vi har meget i fokus lige nu. Så synes jeg også at den elegante og minimalistiske stil, som her, er helt fantastisk.

Billedet af sofa arrangementet er hos Fredericia Furniture, kontormiljøet er hos New Works og spisemiljøet er hos Kinfolk – lavet af Karimoku x Norm Architects.

PASTEL FARVER

Pastel farver
Pastel farver
Pastel farver

Pastel farver er igen hotte. Vi har set en del til naturlige og brændte farver, som stadig er en stor del af de nyeste interiør trends. Hos mange af de store brands var det pastelfarverne som dominerede, kombineret på mange forskellige måder. Jeg er især vild med farverne på den fine bænk og indhak i reolen hos Muuto. Hos Fritz Hansen havde de valgt en dyb rosa og Montana fortsætter deres eventyrlige farvespil.

Læs mere om denne sæsons farvetrends her: ss 19 farvetrends

FINE VÆGDEKORATIONER

Fine vægdekorationer
Fine væg dekorationer

Vi er vilde med at dekorere vores vægge og ikke mindst med billeder. Men der findes også mange andre fine måder at pynte væggene på. Hos Kinfolk, hvor Karimoku x Norm Architects, havde udstillet deres nyeste kollektion. Kunne man også se deres fine vægdekorationer. Jeg var også en smut forbi Yume CPH, som jeg længe har villet besøge. Her blev billedvæggen mixet med kunst og andre fine sager.

Skal du have inspiration til at lave den bedste billedvæg? Læs med her –8 af mine bedste tips til at sammensætte en billedvæg

EN SAMLING AF SKØNNE TING

En samling af skønne ting

Samlinger er vi vilde med og det er med til at skabe personlighed i vores hjem. Det skaber også en god forståelse af hvem vi er og hvad vi holder af, det samme gør det hos brands. Denne fine samling er hos FDB Møbler i lokaler brugt til pop-up. Om det er en samling FDB Møbler har stablet på benene eller om det var der i forvejen, ved jeg desværre ikke. Men det er med til at give møblerne karakter og historie, som også var noget man kunne se der blev lagt vægt på hos FDB Møbler.

Mangler du inspiration til at style hylder? Så læs med her – styling af åbne køkken hylder

PLADS TIL LUKSUS

Plads til luksus
The auto af Menu
Multiform køkkener

Flere af os vælger i stigende grad kvalitet, både for at forkæle os selv, men også for ikke at skulle skifte ud hele tiden. Det er egentligt ikke noget nyt med alligevel værd at tage med. Vi vælger nemlig at give plads til luksus og lade det tage fokus i et rum. Det kan både være i form af møbler, køkken, produkter til badeværelset osv.

Showroomet er hos Fredericia Furniture, det lange spisemiljø er hos The Audo – Menu og køkkenet er fra Multiform.

DET INSPIRERENDE KONTORMILJØ

Et inspirerende kontormiljø
Et inspirerende kontormiljø

Som jeg også selv var inde på i indlægget her: hvordan man indretter et inspirerende kontormiljø, så var der flere stedet netop indrettet det inspirerende kontormiljø. Hos Ferm Living – The Home var det ikke nogen undtagelse. Først og fremmeste var kontoret placeret med en udsigt, hvilket altid er godt for kreativiteten. Derudover var bordet fyldt med fine sager, som kan inspirere.

DET UNIKKE UDTRYK

Det unikke udtryk

En ting havde de alle til fælles – det unikke udtryk er i fokus. Vi vil ikke ligne hinanden, vi vil være unikke og skabe vores eget udtryk. Det ser man også hos de forskellige brands, som både læner sig op af nogle af de samme trends og som stikker helt ud og er unikke. Det er nok min favorit blandt alle disse interiør trends. Vi skal være os selv og skabe vores egen stil.

Billedet af sofamiljøet er taget hos The Audo, som er Menus nye hovedkontor og som også er en cafe og butik. Et super smukt sted.

3 Days of Design blev afholdt i København d. 23 – 25 maj. Du kan læse mere om udstillere og hvornår næste event kommer til næste år her.

Vil du læse om flere interiør trends? Så læs med her: 5 trends lige nu

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top